kannettava

Pieni musta taikalaatikko

Tämä pieni musta laatikko on yksi nautittavimman kuuloisista äänilähteistä, joita on koskaan eteen tullut.

Pienoismonoliitti edustustilaisuuksiin

Tämä langaton aktiivikaiutin ei ole miniatyyrikokoinen. Eikä halpa. Mutta se on superhelppo käyttää, tinkimättömän tyylikäs, kuulostaa hyvältä ja soi akkunsa varassa aamusta iltaan.

Musiikkia taskuun

Housun taskuun mahtuva aktiivikaiutin ei tietenkään ole raskaan luokan hifiä soundeiltaankaan, mutta aika mainiolta tämä miniatyyri kuulostaa ja on sille selvä käyttötarkoitus.

Vauhtia ja vallattomia tilanteita

Pieni aktiivikaiutin, joka lähtee helposti mukaan, mutta toimii kotonakin sen seitsemässä tarpeessa. Ja kuulostaa aivan mahdottoman menevältä.

Kun Potterin ja Sormus-trilogian velhot jäivät toiseksi

Bang & Olufsen Beoplay A6 -uutuus on tehty silmälle, korvalle ja kädelle A8-edeltäjää miellyttävämmäksi. Se äänipuoli etenkin hämmentää, käsittämättömän hyvä-ääninen laitos.

Älypuhelimen paras ystävä

Erilliset kannettavat musiikkisoittimet ovat hyvin harvinaisia koska älypuhelin on jokaisen taskussa. Vaan mitä sitten kun älypuhelimen äänenlaatu eri riitä? Erillinen kannettava DA-muunnin ja kuulokevahvistin tietysti.

Laadulla lähietäisyydelle

Beolit 15 soi akkunsa varassa parhaimmillaan vuorokauden ja kuulostaa sen koko ajan erittäin hyvältä.

Tiivistettyä hitechiä

BeoPlay A2 on valmistajan pienin ja halvin soittopeli, mutta ei missään nimessä vähiten ällistyttävä. Enemmänkin toisinpäin. Äänenlaatu on hämmästyttävän hyvä ja yleinen olemus taattua Bang & Olufsenia.

Hifimpi matkakaiutin

B&W on valmistajana panostanut paljon kaiuttimien kehitystyöhön ja pieni T7-matkakaiutin pullisteleekin hitechiä.

Fysiikan lait (m)uusiksi

Vain pieni askel JBL:lle, suuri harppaus kaikille nuorille musiikinkuuntelijoille. JBL Charge 2 pistää kannettavien matkakaiuttimien pakan kertajysäyksellä uusiksi.

Sivut

Tilaa syöte RSS - kannettava