kaiutin

Muusikko, moottorimies ja hifisti

Penaudio on suomalainen kaiutinmerkki, jolla on yllättävän vähän näkyvyyttä Suomessa. Suurin osa tuotannosta menee ulkomaille, etenkin Aasiaan. Vaan millainen on mies, Sami Penttilä, Penaudion perustaja?

Yhtenäisyyttä ja yhteensopivuutta

Elac harppaa hyvästä ja halvasta Debut-kaiutinmallistosta elegantimpaan ja koaksiaalielementin ansiosta hyvin yhtenäisesti soivaan Uni-Fi-mallistoon. Suunnittelijana on jälleen Andrew Jones.

Live-fiilistä tyylihuonekalusta

Elämää elävämpää soundia, vahvaa kykyä viedä sinut esityspaikalle ja tämä tyylikkäässä kuoressa.

Musiikinystävän kokonaisratkaisu

Erilliset stereot vai yhden laatikon ratkaisu? Molemmissa puolensa. Tämä aktiivikaiutinpari poimii molempien ratkaisujen parhaat puolet eli hyvin vähäisen tavaramäärän ja kuitenkin täysverisen soundin.

Edustavan tyylikäs, hillityn houkuttava

R700 on kohtuuhintainen kaiutin, joka on näyttävä, kiertää taitavasti akustiset sudenkuopat ja kuulostaa täyteläiseltä, elävältä ja kuulaan kauniilta.

Täyteläistä tasapainoa

Jos laitat silmäsi kiinni ja vain kuuntelet, Debut B5 uskottelee, että ostit kymmenen kertaa kalliimmat ja suuremmat kaiuttimet.

Leveän virneen kaiutin

Heco Direktin muotokieli poikkeaa valtavirrasta ja soundipuoli potkii kapeita innokaiuttimia munille, kovaa. Direkt kiihtyy, kulkee ja innostaa. Täydet pisteet.

Elämää tieteiselokuvassa

Hulluja nuo ranskalaiset - tok, tok, tok. Phantom on kaiutin, joka saa normaalit hifi- ja highend-tuotteet näyttämään todella antiikkisilta. Niin ulkonäkönsä kuin rakenteensakin puolesta.

Aitoja tunteita

Kaksi pientä kapinallista tarjoavat varsin vähän kapinaa, mutta senkin edestä aitoja tunteita. Oikeaa puupintaa, suunnittelijan aidon allekirjoituksen ja kaksi erilaista luonnetta musiikinkuunteluun.

Amerikkalaiset ja tasapainoiset kaiuttimet

Revel on jenkkimerkki, mutta sitä ei arvaisi sen enempää hillitystä ulkoasusta kuin pullistelemattoman neutraalista soundistakaan. Lopputulos on poikkeuksellisen tasapainoinen ja laadukas kaiutin.

Sivut

Tilaa syöte RSS - kaiutin