huonekorjain

Yksi laatikko, monta hienoa taitoa

Anti-Mode X4 on moniosaaja, josta on iloa hyvin monella tavalla. Loistava äänenlaatu on luonnollisesti se oleellisin asia. Isoin virhe on ajatella sitä pelkkänä huonekorjaimena, vaikka sellaisenakin se toimii erinomaisesti.

Kohti äänellistä nirvanaa

Highendistit eivät ole koskaan noteeranneet AV-vahvistimia äänenlaadun takia. Anthemin MRX-sarja on jo hyvää tasoa, mutta AVM 60 vasta lyö kovat kortit pöytään.

Tuttua, mutta parannettua

Anthemin uudet AV-vahvistimet näyttävät pikavilkaisulla ihan samoilta kuin edellinen sukupolvi, mutta kuoren alla moni asia on kehittynyt ja parantunut.

Jäi vain musiikki

Hurjasti hi-techiä, vallattomasti voimaa ja superselkeästi sävyjä. Sellainen on vihdoin täysin valmis Genelec 1238A.

Äärimmäisen vaivaton

Linn siirsi digitaalisen osaamisensa erillisestä laatikosta sinne, missä sitä kaikkein eniten tarvitaan. Kaiuttimiin. Tuloksena on lippulaivamalli, joka kampeaa maailman kovimpien laitteistojen joukkoon.

Genelec 1238A kuunneltavissa Mareksoundilla 13.-14.12.2013

Genelec 1238A on ensimmäistä kertaa kuunneltavissa rauhallisessa ympäristössä kaikille kiinnostuneille.

Keskeneräinen kaunokainen

Messuhälinässäkin huomattavan läpikuultava ja tasapainoinen. Sitä se Genelec SAM -sarjan tuoreimman hyvä huonekorjaus teettää.

Genelec 1237A ja 1238A Audiovisual 2013 -messuilla 13.-15.11.2013

Genelcin SAM eli Smart Activen Monitor -sarjan 1237A ja 1238A ovat ensimmäistä kertaa yleisön nähtävänä tänään 13.11.2013 aukeavilla AudioVisual Helsinki 2013 -messuilla. Kahdesta kiinnostavampi, 1238A on se, jota pääsee kuuntelemaan.

Pesismailalla takavasemmalta

Sisustusystävälliset kaiuttimet ovat usein pieniä ja kaipaavat bassopäähän subbarin tuomaa mehevyyttä ja ryhtiä. Parhaimmillaan se subwooferkin voi olla sisustuksellisesti helposti sijoitettava ja silti jyrähtää kunnolla.

Kuolleista heränneet

Gradientin yksvitoset eivät pitäneet muutosta. Uusi huusholli tukaline seisomapaikkoineen ei niitä miellyttänyt. Vaipuivat koomaan. Syykin selvisi: vakavaa turvotusta 70-140 hertsin alueella ja alemmat bassot täysin kadoksissa. Hyvä että toisto mahtui 30 desibelin putkeen!

Sivut

Tilaa syöte RSS - huonekorjain