av-vahvistin

Sulavasti soiva

Voiko AV-vahvistimen valinnan perusteena olla "minä haluan juuri tuon" vai ovatko ne vain kodinkoneita, joissa tulee olla tietyt ominaisuudet ja mahdollisimman halpa hintalappu?

Kohti äänellistä nirvanaa

Highendistit eivät ole koskaan noteeranneet AV-vahvistimia äänenlaadun takia. Anthemin MRX-sarja on jo hyvää tasoa, mutta AVM 60 vasta lyö kovat kortit pöytään.

Tuttua, mutta parannettua

Anthemin uudet AV-vahvistimet näyttävät pikavilkaisulla ihan samoilta kuin edellinen sukupolvi, mutta kuoren alla moni asia on kehittynyt ja parantunut.

Anthem AVM 60 - Dolby Atmos, DTS X ja UHD Blu-Ray eli 4K-kuva

Anthemin laadukkaat AV-esivahvistimet ovat jääneet kilpailijoiden jalkoihin Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen puuttumisen takia. AVM 60 paikkaa tilanteen.

ProCaster iskee jälleen

ProCasterin AV-esivahvistin osaa kaiken oleellisen sekä vähän päälle ja maksaa alle puolet halvimmista kilpailijoistaan. Onko se aktiivikaiutinteatterin ehdoton keskusyksikkö?

Valmistajan toinen kompastus

Hyvä huonekorjaus on kotiteatterissa vielä paljon oleellisempaa kuin stereokäytössä, toisiinsa äänellisesti toivottavasti istuvia kaiutinkanavia kun on paljon. Anthemin perusmallikin tarjoaa toimivan reseptin tähän.

No onko se paras?

Anthemin uudessa MRX-mallistossa sarjan keskimmäinen MRX-510 ja lippulaiva MRX-710 näyttävät kovin samanlaisilta. Niissä on kuitenkin yksi oleellinen ero.

Erillislaitteita syrjäyttävä

Anthem pureutuu kotiteatterin tarpeisiin huonekorjauksen ja äänenlaadun lähtökohdasta, ei niinkään viimeisten vipstaakien. Tulos on tiukan luokan vahvistin, joka hämmästyttää parikin kertaa.

Anthem esittelee uudet MRX-310, -510 ja -710 -AV-vahvistimet

Anthemin Generation 2 -kotiteatterivahvistimet parantavat ARC-huonekorjausta entisestään ja käyttöliittymässä harpataan aivan tämän päivän tekniikkaan.

Kymmenen tien risteys

Monikanavaprosessorit ovat monelle vielä tuntematonta ja outoa aluetta. Mitä ne oikein ovat kun niistä ei saa suoraan ääntä ulos, liitäntöjä on hirvittävä määrä, joista osaa en edes tunne? Käyttöä ei oikein keksi ja hintaa on silti enemmän kuin hunaja ja mansikat yhteensä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - av-vahvistin