Ilmainen ja moderni hifilehti - kaikki hifin maailmasta

Tervetuloa AudioVideo.fi-sivustolle (ISSN 2341-8222). Me poimimme viihde-elektroniikan mielekkäimmät tuotteet ja oleellisimmat aiheet kertoaksemme niistä sinulle selkeästi ja kansantajuisesti. Sisällön määrä kasvaa jatkuvasti.

Miksi sivuston artikkelit ovat epäilyttävän positiivisia?

Me teemme paljon taustatyötä testituotteiden valinnassa. Vasta kun joku tuote vaikuttaa siltä, että sillä syystä tai toisesta on selkeä oikeutus olemassaoloonsa, otamme sen tarkempaan tutkimukseen. Se oikeutus voi olla äänen- tai kuvan laatu, mutta myös joku muu piirre. Emme aseta tuotteita absoluuttiseen paremmuusjärjesteykseen koska todellista sellaista ei ole olemassakaan. Sen kerromme, mitkä ovat tuotteen vahvuudet ja heikkoudet ja sitä kautta sen, kenelle kyseinen laite voisi sopia (ja kenelle ehkä ei).

Tammikuussa 2015 testit muuttuivat maahantuojille ja valmistajille maksullisiksi. Meiltä menee keskimäärin kaksi työpäivää yhden artikkelin tekemiseen ja laskutamme tästä laitemerkkien edustajia, jotta voimme edelleen tarjota materiaalin lukijoille ilmaiseksi.

Elokuussa 2018 Samu Saurama siirtyi päivätyöhön Extreme AV:lle ja marraskuussa 2018 AudioVideo.fi siirtyi Extreme AV:n omistukseen. Näistä muutoksista huolimatta jätämme edelleen tylsät/huonot laitteet testaamatta ja keskitymme tutkimaan vain niitä tuotteita, joissa on joku selvä juju.

Jos olet kiinnostunut ilmoitustilasta, lataa mediakortti.

Terveisin
Samu Saurama, päätoimittaja

Voit ottaa yhteyttä täyttämällä allaolevan lomakkeen.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.